Vintage-korurasiat ja lautaset + sormuspidikkeet

Vintage-korut ansaitsevat vertaisensa vintage-korurasian! Uniikit vintagerasiat, -lautaset ja -kulhot toimivat mainiosti yhtä uniikkien vintagekorujen säilyttämisessä. Tämän kuukauden valikoimista löytyy muutama suloinen ja persoonallinen vaihtoehto vintagekorujen säilyttämiselle:

 

1. Korulautanen arjen pienille käyttökoruille

Arjessa käytössä olevat pienet korvikset tai sormukset saattavat helposti pyörähtää lavuaarin tai kaapin reunalta ja kadota hetkessä. Säilytä kylpyhuoneessa tai yöpöydällä somaa vintage-lautasta, johon lasket korusi peseytymisen tai saunomisen ajaksi. Lesslyn valikoimista löytyy esimerkiksi tämä soma portugalilainen käsinmaalattu vintage-korulautanen. 

Portugalilainen keraaminen käsinmaalattu vintage-korulautanen

2. Sormuspidike

Toinen tapa säilyttää etenkin sormukset järjestyksessä on käyttää sormuspidikettä. Kaunis ja keveä puristelasista valmistettu koristeellinen sormuspidike on luultavasti 60-luvulta. Siinä sormukset voivat säilyä ja komeilla sekä pidikkeessä että lautasella.

Kristallinen vintage-sormuspidike 60-luvulta
 

3. Pienet korurasiat säilyttämistä varten + koristeeksi

Koristeelliset vintagerasiat soveltuvat etenkin pienten korujen, kuten sormusten ja korvakorujen, säilyttämiseen. Kannelliset rasiat estävät pölyn ja muun lian kertymisen ja toimivat kauniina koristeina koruhyllyllä! Tässä esimerkki Lesslyn valikoimista:

Kaksi vintagepurkkia pöydällä, joista tulee vintagekoruja

4. Sovellettuja säilytystapoja vintagekoruille

Vaikkain kannelliset rasiat soveltuvat parhaiten korujen pitkäaikaiseen säilytykseen, joitain kauniita koruja haluaa pitää ajoittain sisustuksellisesti esillä! Tällöin korujen pidikkeeksi soveltuvat mitkä tahansa kulhot tai lautaset. Lesslyn valikoimista löytyy esimerkiksi uniikkeja käsinveistettyjä kulhoja- ja lautasia, jotka taipuvat varsin etevästi myös korujen säilyttämiseen. Vintage-esineet antavat vintagekoruille vertaisensa alustan!

Visakoivukulho pöydällä, käsi asettelee vintagekorua vintagekulhon reunalle
Koristeellinen vintage-puulautanen, käsinveistetty seinälautanen

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista